Koop Onroerend goed in Javea

Bent u aan het denken over het kopen van onroerend goed in Javea ? U moet een paar belangrijke feiten voorafgaand aan het zoeken naar uw droomhuis in de zon ,kennen .In deze fase  zal de aankoop procedure in het Javea gebied schetsen . Houd in gedachten , elke makelaar doet het anders , hoewel we allemaal  dezelfde resultaten  krijgen.

Koopproces met Vicens Ash Properties in Javea:

 Eerst contact met ons opnemen. Dan  wordt u in contact gebracht met  een vertegenwoordiger die uw taal spreekt. U zal worden meegenomen om huizen te bezichtiging die te koop zijn in Javea, Benitachell en de omliggende steden die u hebt gekozen. Zodra de vertegenwoordiger eerlijke feedback van U krijgt,  dan zullen we zoeken naar de  woning die past bij uw wensen die u misschien  hebt gemist.  Waaronder die van onze samenwerkende agenten.

Het vinden van de perfecte woning:

Onze professionele onderhandelaars zal Uw aanbod doorgeven . Eenmaal geaccepteerd,  Dient U € 3.000 € 5.000 appartementen en villa's te storten voor een reservering. De reservering wordt gemaakt, zodat het pand  uit de markt wordt genomen  ,totdat het pand met zoekopdrachten, pre-sales contracten en inventaris wordt verkregen.

Het verstrekken van alles gaat  soepel, Binnen een maand worden de pre-sales contracten ondertekend en aanbetaling van 10% wordt betaald (minus de eerste reservering). Al het geld wordt overgemaakt naar de verkoper en na afloop bij de notaris volgens het overeengekomen bedrag worden verkocht. 

Voor de voltooiing, kunt u het pand te bezoeken en  leren hoe alles functioneert (indien mogelijk) met de eigenaren  en bekijken dat alles is zoals verwacht.

Wij begeleiden u bij de notaris en zorgen  ervoor dat de nieuwe koopakte juist is. Zodra de verkoop is voltooid, zal u de sleutels van uw nieuwe huis  krijgen en we zullen de naamswijziging  doen op alle diensten die het pand biedt Bijv. water, elektriciteit, telefoon, internet, tarieven, afvalinzameling enz..

Ook profiteert U van onze levenslange service na verkoop. Wij zijn er om u te helpen als we kunnen!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie