NIE -nummers voor niet-residenten

U moet een NIE nummer (identificatienummer voor buitenlanders)hebben, om eigendom of land te kopen in Spanje. Kortom, het is een identificatienummer voor niet-ingezetenen. Als U belasting betaald  of een bedrijf wil starten in Spanje, wordt u aangemerkt als een fiscaal inwoner en verschillende belastingtarieven worden toegepast.


Vicens Ash kan U helpen Uw  NIE nummer te  organiseren voor het kopen van onroerend goed in Javea of in de omgeving. Het kost U € 85 voor het NIE nummer (identificatienummer voor buitenlanders) en registratie van dit nummer met de Spaanse fiscus kost € 50.

We zullen een kopie van Uw  paspoort nodig hebben bij uw aankomst en voor  vrijdag in Javea, bij ons afgeven. Op die vrijdag, nemen we het mee naar Denia om een afspraak voor de volgende week te verkrijgen wanneer U hier bent.

Voor de afspraak, moet u  oorspronkelijke pasfoto's en uw paspoort meenemen. Onze vertegenwoordiger zal u naar Denia begeleiden en vertalen tijdens de afspraak. U ontvangt uw NIE nummer op een voorlopige papier en totdat het  origineel  NIE document is opgesteld, waarna  onze vertegenwoordiger het dan voor U gaat ophalen  en u kunt het ophalen van ons kantoor.

Onze vertegenwoordiger zal dan de NIE nummers geregistreerd hebben met 'Hacienda' de Spaanse penningmeester.

 

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie