Klantenservice en betrokkenheid


Hier is informatie om u te helpen als u overweegt uw huis in Javea of de omliggende steden aan de Costa Blanca in Spanje te verkleinen.


Daarom zijn we trots op onze:


Snelle reactietijd


Potentieel hete vastgoed klanten verwachten een snelle reactie en een snellere service dan vorige generaties.

Tijd is van essentieel belang op het web. Een uur webtijd voelt meestal als een jaar, dus snel handelen zodra een lead is ontvangen is van het grootste belang. We weten dat als we te laat zijn om te reageren, de leiding overgaat naar de volgende agent.


Toekomstverkenning


We luisteren en we luisteren goed. Als tijd is geld in een bedrijf of taal. Door te luisteren kunnen we anticiperen op de behoeften van de klant voordat ze het ons vertellen.

Ons team is uitzonderlijk gebruiksvriendelijk. We stoppen niet met de interactie met onze klanten, zelfs als we niet op kantoor zijn! En door te anticiperen op de behoeften van onze klanten, bouwen we loyaliteit en vertrouwen op.

We willen niet dat je je verward of onvoorbereid voelt. We willen dat u bij elke stap op de hoogte wordt gebracht, zodat er geen verrassingen zijn omdat wij u niet vooraf adviseren.


Communicatie


Follow-up en follow-through is wat maakt of breekt een klantrelatie. Een van onze dagelijkse taken is het bijhouden van onze klantendatabase en het onderhouden van open communicatielijnen met alle potentiële klanten op welke manier de klant het ook wil: tekst, e-mail, telefoongesprek, WhatsApp – noem maar op, we hebben veel manieren om te communiceren.


Als tech savvy


Tech analfabeten zijn niet goed in de huidige vastgoedwereld en daarom streven we ernaar om in al ons team te installeren dat we, afgezien van open communicatie, op de top van technologie moeten zijn, zodat we onze klanten beter kunnen bedienen – zonder de persoonlijke touch te verliezen! Het gebruik van technologie bespaart ons tijd en het dient met nieuwe manieren van marketing om een consistente ervaring voor elk individu te leveren. Onroerend goed technologie is altijd in ontwikkeling in een ongelooflijke snelheid en alleen succesvolle agenten omarmen het te worden op het snijvlak – we doen en we zijn al jaren!


Meer info