La Barraca strand en Portitxol eiland

Een heerlijke dag kan worden doorgebracht op het strand van La Barraca of anders bekend als het strand van Portitxol. Een kiezelstrand met helder water om te snorkelen en te verkennen – u zult niet weten waar de tijd gebleven is!

Het strand van Barraca is 900 meter lang en wordt omzoomd door (privé) typische vissershutten met witgewassen muren en blauwe deuren en luiken. Waardoor het de meest geüploade bestemming op Instragram was in 2018.


Aan de overkant van het heldere water ligt het eiland Portitxol, een botanisch paradijs. La Barraca is een kiezelstrand, ideaal voor niet-zandliefhebbers.


Omlijnd door traditionele vissershutten die witgewassen zijn met blauwe deuren – Ja! Hier vind je de beroemde blauwe deur die in 2018 de meest getagde foto op Instagram was.


Na de zomer van 2018 heeft het stadhuis van Javea besloten een gratis pendeldienst aan te bieden (zoals ze deden bij Granadella Beach) om verkeersproblemen in het gebied te voorkomen. Hoewel er parkeergelegenheid is als je er vroeg genoeg bent.


Cala Clemence en La Barraca zijn beide restaurants aan het strand. De laatste is heel typisch en ruw en klaar en de eerste is super chique!
Andere diensten op het strand van La Barraca zijn reddingswerkers, toiletten en verhuur van ligbedden en parasols.

Een heerlijke dag kan worden doorgebracht op het strand van La Barraca. Een kiezelstrand met helder water om te snorkelen en te verkennen – u zult niet weten waar de tijd gebleven is!

Omlijnd door traditionele vissershutten die witgewassen zijn met blauwe deuren – Ja! Hier vind je de beroemde blauwe deur; de meest getagde foto op Instagram zomer 2018.