Over Vicens Ash

Onroerend goed in Javea op Vicens Ash wijze…

We innoveren altijd de diensten die kopers en verkopers willen. Dus, we zullen niet alleen uw woning er fantastisch uitlaten zien, maar we verkopen het ook feilloos!

Vicens Ash is een makelaar in Javea gewijd aan de verkoop van residentiële, commercieel vastgoed, percelen grond en nieuwbouw eigendommen – verkopen met een onverslaanbare after-sales service … voor het leven.


Neem een kijkje voor jezelf:

Ons eigen team verzekert de juiste administratie van begin tot eind van het aan- en verkoopproces, met volledige transparantie tot de voltooiing.

Alles onder één dak; van taxaties van eigendommen, tot foto’s, plattegronden, dronebeelden, reserveringen, huiszoekingen, contracten en naamsveranderingen van nutsbedrijven – wij zorgen voor u!


We zijn efficiënt en vooral; we zijn gepassioneerd door onroerend goed!


Marketing en verkoop van onroerend goed in Javea sinds 1995 – dat is 25 jaar! Vicens Ash is een van de oorspronkelijke makelaarskantoren in Javea.

We weten wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt: en we begrijpen je zorgen.


Als u er nog niet in geslaagd bent uw woning te verkopen, geef uzelf dan een nieuwe kans: schakel over naar Vicens Ash en laat ons u verrassen met hoe nuttig het is om onze klant te zijn!


Om je een snelle geschiedenis te geven, we zijn drie zussen. We verlieten East Anglia en Londen dertig jaar geleden om naar Javea te verhuizen.

School, huwelijk en 6 kinderen later zijn we hier om degenen te dienen na hun dromen van het kopen van een woning in Javea – uiteindelijk; om te profiteren van een van de beste levensstijlen in de wereld, of op de Spaanse Costa Blanca op zijn minst!


Meer info


Team

Wat is teamwork?

Meer lezen
Klantenservice en betrokkenheid

Meer lezen
Vicens Ash Biography

In het begin ging Het pand van Ash Properties niet over glimmende auto’s …

Meer lezen