La Granadella-strand

Zwemmen, snorkelen, paneel surfen. Of huur een waterfiets of kano om het kristalheldere water van Granadella Beach te verkennen.

Ontdek de natuurlijke habitat van verschillende zeedieren en verken de grotten die verspreid liggen over dit prachtige ongerepte deel van de Costa Blanca.

Al jaren achtereen uitgeroepen tot het beste strand van Spanje. Wist je dat het werd gefilmd als een van de bestemmingen in de film "The cold light of day", met Bruce Willis, Sigourney Weaver en Henry Cavill!

Om zijn natuurlijke staat te behouden heeft het stadhuis van Javea alle auto’s de toegang tot het strand ontzegd. Nu moet je bovenaan de heuvel parkeren en een pendelbus of elektrische trein nemen. Het toevoegen van een essentie van intrige aan een fantastische stranddag.

Een kleine selectie restaurants biedt de typische keuken van verse vis en paella – als u geen picknick meeneemt, kunt u er zeker van zijn dat u eten en drinken krijgt.

Het strand van Granadella is bedoeld om een dagje te kamperen met het gezin of een geliefde, of om de verbinding te verbreken. Neem dus uw zwemspullen, een handdoek en rotsschoenen mee om de geneugten ervan ten volle te verkennen!