The Javea Company

Heb het helemaal te pakken. U zult niet teleurgesteld zijn als u ergens fatsoenlijk wilt eten of drinken. Al hun restaurants hebben geweldig eten, drinken, service en uitzicht op zee! En allemaal gelegen aan het Arenal strand in Javea.

The Javea Company biedt keuze. Van steakhouse, Franse en mediterrane keuken. Salades, paella, pasta, pizza, hamburgers, heerlijke desserts, smoothies en ijs.

Oorspronkelijk ontstaan uit Champagne bar, moest het om wat voor reden dan ook van naam veranderen, en werd het Chabada – nu groter en beter dan ooit!

Naast bar en restaurant Chabada is The Javea Company eigenaar van La Bohême, Aqua Bar & Steak House, Achill Disco en de colosal Bambula. Allemaal gelegen aan het Arenal strand in Javea.

Alles in deze restaurants wordt goed gepresenteerd, is vers en lekker en heeft een uitstekende service en aandacht voor de klant.

Heb je gehoord over "The Disaster Cocktail"?

Nou, als je zit als je begint te drinken; opstaan wordt behoorlijk moeilijk als je klaar bent! Het is een iconische fruitige cocktailmix met geheime geesten en smaakt te goed!

Dus als u op zoek bent naar een lekker hapje eten, voor elke portemonnee, bekijk dan de restaurants van The Javea Company.