La Siesta

Waar is La Siesta in Javea?

Gevonden bij Av. del Mediterráneo, 27, het is frontlijn naar de zee – letterlijk op het strand. Geniet van de zon en de uitnodigende sfeer in een comfortabele, trendy omgeving. Eet of drink van een goed voorbereid menu dat veel variatie biedt.

La Siesta heeft een grote schaduwrijke eethoek, zodat u comfortabel kunt zitten en genieten van een maaltijd of een cocktail. Er is ook een strandgedeelte met Bali-hutten waar u de hele dag eten en drinken kunt bestellen, terwijl u zonnebaadt en chillt.

Als het in juli of augustus te warm wordt, kunt u een duik nemen in de Middellandse Zee die dit prachtige bar-restaurant omringt en terugkomen met een lekker koud drankje. En kom ’s avonds verkleed terug om te genieten van een zwoele zomernacht op een van de beste plekken in Javea.

Neem een kijkje in de pop-upwinkel van La Siesta, die vol hangt met modekleding, sieraden, tassen, hoeden, snuisterijen en meer. Allemaal van ver naar La Siesta gebracht, om de klanten iets anders te bieden.

Ga naar restaurant en bar La Siesta in Javea als u zelf getuige wilt zijn van een perfecte zomer. Dompel uzelf onder in hun bohemienachtige sfeer en u bent verzekerd van lekker eten, geweldige drankjes en uitstekende service.