Taxaties van onroerend goed in en rond Javea

Denkt u aan verkopen, maar weet u niet hoeveel uw huis waard is?

Als dat het geval is, raden wij u aan 3 taxaties van verschillende makelaars te vragen. Neem een gemiddelde prijs en/of ga met degene die het meeste vertrouwen wekt.

Hoe we het doen…

  • Wij maken een afspraak om een van onze taxateurs, Sarah of Steven, naar uw woning te laten komen, waar zij uw huis taxeren en uitleggen hoe wij werken. Stel hen alle vragen – ze zijn alleen maar blij om te antwoorden en u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.
  • Wanneer u besluit om uw huis op de markt te brengen met Vicens Ash zult u merken dat Sarah en Steven samen de beste vastgoeddetails voor marketing in de omgeving produceren! Met cutting edge digitale beelden en expliciete, verleidelijke, eigenschap details, opgesteld voor al onze eigenschappen te koop in en rond Javea.
  • Wanneer dit alles is geregeld en samengebracht, wordt het gepubliceerd op het wereldwijde web en doorgestuurd naar onze automatische portal feeds, waar het dan niet alleen op die platforms wordt geadverteerd, maar ook op hun zustersites.

Onze exclusieve woningen zullen profiteren van 2D en 3D plattegronden, virtuele huisbezoeken en zelfs drone fotografie.


Wist u dat Kyero miljoenen kopers bereikt in 195 landen en 13 talen, met elke maand meer dan 750.000 mensen die op zoek zijn naar een eigendom?

We adverteren al jaren op Kyero… we denken dat het geweldig is voor onze verkopers om mensen in andere landen te bereiken die op zoek zijn naar onroerend goed in Spanje.

Dan is er Idealista, met 12 miljoen unieke bezoekers per maand!

Dat is mammoet en alles wat we te koop hebben voedt dit beest van een portaal.

Dit is slechts om twee van de portalen te noemen waar wij onze eigendommen adverteren. Om u te laten zien waar uw woning zal worden geadverteerd zodra u besluit te verkopen met Vicens Ash.


Meer verkoopinformatie