Vicens Ash Biography

In het begin ging Het pand van Ash Properties niet over glimmende auto’s en sprankelend kantoor.


Wist u dat ze zich al 2,5 decennia hebben gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed in Javea en de omliggende steden? Lees verder voor ons verhaal-bio


In 1994 werd het vastgoedmakelaar Vicens Ash Properties opgericht.

Terug in de dag, toen de huizenprijzen waren in miljoenen peseta’s, telefoons in het algemeen waren schaars, eigendom details werden opgesteld na het ontwikkelen van foto’s in de Kodak winkel.

Contracten werden geschreven op ‘papel timbrado’ gekocht van de tabakswinkel – Oh! hoe het was modieus om te roken in het kantoor toen. En, zo veel tijd werd verspild aan het schrijven en vechten met de fax.

Het was allemaal zo langdradig toen, zoals navigeren door javea’s oude landwegen, voordat de infrastructuur beter was. Daarna leek het alsof er op elke hoek een nieuwe rotonde werd aangelegd!

Weg terug in de dag van de moeilijke tijden tijdens de vroege jaren ’90, die veranderd in de onroerend goed boom van het millennium. Geboorte ermee; een uitbreiding van Vicens Ash en een nieuwe makelaar op elk van die nieuwe rotondes!


Een ding dat sinds het begin nooit is veranderd zijn de kernwaarden van Vicens Ash: competentie, respect en eerlijkheid.


Altijd professioneel en optimistisch geleverd met volledig realisme.

Brian Hobbs, oprichter en mentor zou trots zijn op zijn drie dochters, die hebben gestaan door deze concrete werkwaarden – omdat ze werken.

Vijfentwintig jaar later, twee economische inzinkingen met inbegrip van een wereldwijde recessie, 4 bruiloften (waaronder een in Las Vegas), 2 echtscheidingen, 6 kinderen, een 3e kantoor en helaas een dood later en ze zijn nog steeds hier …. het aanbieden van consistentie, betrouwbaarheid en veel koffie aan hun groeiende klantenkring.

Hun team is vol vernuft. Samenwerken met lokale professionals uit het veld om kopers en verkopers te vertegenwoordigen op een dagelijkse basis in een stressvrije omgeving.

Als u uw huis moet waarderen of antwoorden nodig hebt voordat u besluit om te kopen of te verkopen, zijn de gegevens en ervaringsgedreven marktperceptie van Vicens Ash ongeëvenaard.

Dus, kom langs en probeer de koffie; krijg de antwoorden die je nodig hebt en ik weet zeker dat je ervan overtuigd zult zijn dat ze hier zullen zijn om je te helpen voor de komende vijfentwintig jaar!


Meer info