Afgewerkte nieuwbouwwoningen te koop in Javea

Zijn er afgewerkte nieuwbouwwoningen te kopen in Javea?

Ja! En hier vind je onze selectie.

Variërend van een bescheiden 3 slaapkamer Ibiza mediterrane stijl huis, gelegen op slechts 3 minuten rijden naar het Arenal Beach.

Tot meer substantiële afgewerkte nieuwbouw luxe villa’s met 4, 5, 6 slaapkamers plus en een prachtig uitzicht op zee of vallei, grote open woonruimtes, top specificaties en nog veel meer.


Voor hoeveel kan ik een nieuwbouwvilla kopen?

Verkoopprijzen van nieuwbouwwoningen zijn afhankelijk van de grootte van de bouw en het perceel, het gebied en de infrastructuur rondom het pand en het uitzicht en de oriëntatie.

U kan een bescheiden 3 slaapkamer nieuwbouwhuis kopen in de regio van 375.000 euro in Javea bijvoorbeeld.

Of betaal ergens vanaf 700.000 euro tot ruim een miljoen euro, voor iets spectaculairs en luxueuzer.


Wat voor soort nieuwbouw is er beschikbaar?

De meeste afgewerkte nieuwbouw woningen beschikbaar om te kopen in Javea zijn onafhankelijke villa’s, appartementen en commerciële panden.

Een paar nieuwe appartementencomplexen zijn in aanbouw op het moment, maar appartementen hebben de neiging om zeer snel verkocht teworden – off plan.


Wat zijn de onderhoudskosten?


Yay! Je hebt een nieuwbouw gevonden om te kopen.

Weet u hoeveel het zal kosten om te kopen, maar weet u ook hoeveel het zal kosten om te onderhouden?

Het is een goed idee om te berekenen hoeveel reguliere en periodieke facturen voor uw nieuwbouw zullen zijn, rekening houdend met voor de hand liggende facturen zoals elektriciteit en water.


Extra kosten voor het bezitten van een nieuwbouw


Dit is 125 euro per jaar in Javea.

Er zijn betalingsregelingen die u een kleine korting kunnen geven.


Huisverzekering

Vergeet niet u huis verzekering te organiseren en te berekenen. Zorg ervoor dat het voor content en inboedel verzekering; voor elke eventualiteit.

Spaanse huisverzekering zal in de regio van 180-400 euro per jaar zijn, afhankelijk van de grootte en de waarde van het huis en de inhoud ervan.


Gemeenschapskosten (Gastos de comunidad)

Wordt betaald voor het onderhoud van gedeelde, gemeenschappelijke ruimtes, zwembaden, tuinen, sportscholen, tennisbanen enz.

Een begroting, gestemd elk jaar tijdens een bewoners vergadering die u het recht hebt om een deel van als eigenaar van onroerend goed, is verdeeld over alle huiseigenaren. Bereken ergens tussen de 60-150 euro per maand.


Vastgoed beheerder (Gestor)

Als al het bovenstaande te veel is, of u hier nu full-time bent of niet, u kan iemand in dienst nemen om al het nodige papierwerk voor u te doen. Kosten zijn ongeveer 100-150 euro per jaar.


Vastgoedbeheer

Een property manager zal uw ogen en oren zijn terwijl u hier niet bent, en als u hier bent; houden zij uw huis schoon, goed onderhouden en in volledig functionerende orde.

Get more information about property management


Sleutel in de hand: Afgewerkte nieuwbouw villa’s

In en rond Javea en Benitachell


Zoekresultaten

Gevonden 1 Eigenschappen

Dorp

4 bedroomVilla for sale
Mediterrane & veelzijdige A-klasse villa

€ 1.290.000

Ref: P1060 Bekijk eigendom