Eigendom met zeezicht

Hoeveel is eigendom met uitzicht op zee?

Javea zeezicht woning te koop varieert. Prijzen van villa’s of appartementen te koop in Javea met een echt goed uitzicht op zee, kan zo veel als 30-40 hoger dan degenen die niet hebben.

De Middellandse Zee is wat dit deel van de Costa Blanca is alles over en er zijn veel woningen te koop met uitzicht op zee, maar dat is niet alles wat de prijs is gebaseerd op.

De verkoopprijs van een zeezicht huis hangt ook af van factoren zoals de oriëntatie, kwaliteit en diensten die het heeft.

Als u een woning te koop met een geweldig uitzicht op zee en zet het in een gebied zonder uitzicht op zee; je waarschijnlijk minstens 100.000 van de prijs afkloppen.

Er zijn ook villa’s te koop in Javea met een uitzicht op zee die een beetje verder terug van kustlijn ligt – waardoor veel onroerend goed goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze eigenschappen hebben extra mogelijkheden om te verkopen of te huren omdat ze een ver uitzicht op zee hebben.

Spring om alle onroerend goed te koop te zien met uitzicht op zee


Welke huurinkomsten kan ik verwachten van onroerend goed met uitzicht op zee?

Huurprijzen zijn ongeveer 20-30 hoger dan onroerend goed zonder uitzicht op zee.

Mensen betalen een premie om een huis te huren in of rond Javea dat een uitzicht op zee heeft.

Uiteraard andere factoren in het spel komen met betrekking tot huurprijzen, zoals de diensten en het comfort van een woning biedt, de oriëntatie, kwaliteit, grootte en locatie.


Waar zijn de beste uitzichten op zee voor villa’s in Javea?

Javea heeft veel verschillende gebieden met uitzicht op zee, dus afhankelijk van uw budget en uw smaak is er een uitzicht op zee voor iedereen.

Hoe dichter je bij de zee bent, of hoe groter het uitzicht, hoe hoger de prijs.

Het antwoord op deze vraag hangt af van hoeveel je veroorloven en persoonlijke voorkeur voor het gebied dat je het meest aantrekt. Wat is de ideale grootte voor een villa met uitzicht op zee in Javea?

Er is geen ideale grootte, nogmaals het is meer aan persoonlijke voorkeur en behoefte.

Een ding vindt u heel gebruikelijk in Javea, is de ontwikkeling van onder bouwt. In de loop der jaren hebben mensen gerenoveerd ruimtes onder hun huizen in woonruimte of aparte appartementen. Soms kunnen deze leefgebieden voelen als kerkers, andere keren de ruimte is gebruikt en geproportioneerd goed rond natuurlijke lichtbronnen.

Typisch villa’s te koop in Javea met uitzicht op zee zal hebben 3-5 slaapkamers, met 200 m2 omhoog. Als u meer slaapkamers nodig hebben zijn er veel villa’s die tegemoet te komen aan boven de 5 slaapkamers, je hoeft alleen maar het budget te veroorloven om het te veroorloven.


Waar zijn de beste uitzichten op zee voor villa’s in Benitachell?

Er is geen twijfel over mogelijk. De beste woningen te koop in Benitachell met een prachtig uitzicht op zee, zijn te vinden in Cumbre del Sol Resort.

Een grote woonwijk met verschillende buurten, met onroerend goed te koop, variërend van kleine appartementen, lock-up-and-leave herenhuizen, villa’s en high-end luxe appartementen en prachtige luxe villa’s.


Zijn villa’s met uitzicht op zee goed voor Airbnb?

Ja! Of u nu het hele pand of individuele kamers wilt verhuren. Elke woning met uitzicht op zee in Javea of Benitachell zal een hogere huurinkomsten op Airbnb commando als het een uitzicht op zee heeft …. of zelfs een zee glimp.

Hoewel, dat gezegd hebbende, verrassend genoeg, alles huurt goed in Javea.

Of het nu oud of nieuw is, een uitzicht op zee heeft of niet.

Wat vakantiegangers of huurders vooral zoeken is comfort en mod-cons, maar het hebben van een woning in Javea of Benitachell met uitzicht op zee zal zeker een hogere prijs op Airbnb in vergelijking met huizen die geen uitzicht op zee hebben.


Wat zijn de exploitatiekosten van een woning met uitzicht op zee?

Yay! Je hebt een huis gevonden om te kopen.

Weet u hoeveel het zal kosten om te kopen, maar weet u ook hoeveel het zal kosten om te onderhouden?

Het is een goed idee om berekeningen te maken van hoeveel regelmatige en periodieke rekeningen voor uw nieuwe zeezicht eigendom zal zijn, rekening houdend met duidelijke rekeningen zoals elektrische en water.


Onroerendgoedbelasting in Javea

IRNR Niet-ingezetene inkomstenbelasting (Impuesto sobre la Renta de No Residentes)

Een jaarlijkse belasting toegepast op eigenaren van Spaanse goederen, zelfs als ze een niet-fiscale ingezetenen zijn (niet officiële ingezetenen van Spanje).

In de veronderstelling dat er geen inkomsten worden gegenereerd uit het onroerend goed of op Spaans grondgebied. De belasting wordt berekend op de waarde van uw villa op 24,75 van een bepaald percentage van de kadastrale waarde, tussen 1-2, afhankelijk van wanneer de waarde werd vastgesteld.

Bijvoorbeeld: Als de kadastrale waarde van uw villa 200.000 euro bedraagt, zou de IRNR 24,75 % van 1% = 495 euros zijn.

De exacte waarde is afhankelijk van de kadastrale waarde van uw villa, die wordt weergegeven op een belasting (IBI) van Javea stadhuis of Suma in Benitachell en andere gebieden.

IRPF Persoonlijke inkomsten belasting (Impuesto sobre la Renta de Personas Físicas)

Als u een Spaanse belastingbewoner bent, moet u in dit geval de IRPF betalen en een belastingaangifte doen zoals een Spaanse burger, op basis van uw jaarlijks inkomen.

IBI- onroerendgoedbelasting (Impuesto Sobre Bienes Inmuebles)

Resident of niet-ingezetene van Spanje, iedereen zal deze onroerendgoedbelasting een keer per jaar betalen, en in Javea wordt het betaald aan het stadhuis.

Het is een jaarlijks tarief of gemeentebelasting, berekend op de kadastrale waarde die meestal onder de marktwaarde ligt, en betekent dat u in de regio van 600-2500 euro per jaar betaalt voor een villa en overal tussen 250-1000 euro voor een appartement of een rijenhuis dat tot een gemeenschap behoort.


Extra kosten voor het bezitten van een woning met uitzicht op zee


Dit is 125 euro per jaar in Javea.

Er zijn betalingsregelingen die u een kleine korting kunnen geven.


Huisverzekering

Vergeet niet u huis verzekering te organiseren en te berekenen. Zorg ervoor dat het voor content en inboedel verzekering; voor elke eventualiteit.

Spaanse huisverzekering zal in de regio van 180-400 euro per jaar zijn, afhankelijk van de grootte en de waarde van het huis en de inhoud ervan.

Bel nu +34 966 461 643 om uw huis verzekering offerte te vergelijken

Bel nu +34 966 461 643 om uw huis verzekering offerte te vergelijken


Vereniging van huiseigenaren bijdrage

Deze bijdrage kan eenmalig of jaarlijks zijn en is niet van toepassing op alle urbanisaties.


Gemeenschapskosten (Gastos de comunidad)

Wordt betaald voor het onderhoud van gedeelde, gemeenschappelijke ruimtes, zwembaden, tuinen, sportscholen, tennisbanen enz.

Een begroting, gestemd elk jaar tijdens een bewoners vergadering die u het recht hebt om een deel van als eigenaar van onroerend goed, is verdeeld over alle huiseigenaren. Bereken ergens tussen de 60-150 euro per maand.


Vastgoed beheerder (Gestor)

Als al het bovenstaande te veel is, of u hier nu full-time bent of niet, u kan iemand in dienst nemen om al het nodige papierwerk voor u te doen. Kosten zijn ongeveer 100-150 euro per jaar.


Vastgoedbeheer

Een property manager zal uw ogen en oren zijn terwijl u hier niet bent, en als u hier bent; houden zij uw huis schoon, goed onderhouden en in volledig functionerende orde.

Meer informatie over vastgoedbeheerZoekresultaten

Gevonden 3 Eigenschappen

Dorp

4 bedroomVilla for sale
Mediterrane & veelzijdige A-klasse villa

€ 1.290.000

Ref: P1060 Bekijk eigendom

Balcon Al Mar

5 bedroomVilla for sale
Zie de zee – zoveel van de zee!

€ 685.000

Ref: P1056 Bekijk eigendom

Costa Nova

4 bedroomVilla for sale
Een adembenemend uitzicht op zee en de vallei

€ 999.000

Ref: P966 Bekijk eigendom

Meer koopinformatie