Daniela Jong


Office Manager & Aftersales


Ja, Daniela is onze officemanager en buitengewone klantenservice van de after verkoop – en er gaat niets aan haar voorbij!

Ze heeft benijdenswaardige taal- en administratieve vaardigheden waar we al meer dan 20 jaar trots op zijn!

Daniela is al zo lang bij ons, ze is praktisch familie! Ze is al een aantal jaren gelukkig getrouwd en heeft zelf twee volwassen dochters.

Ze houdt van reizen, wandelen, zwemmen en lezen. Een van haar favoriete plekken in Javea is La Plana, terwijl je naar Denia rijdt, een van Javea’s meest ongerepte gebieden.


Daniela’s favoriete plekken

La Cajita

"La Cajita Azul is geweldig omdat het altijd van tapas verandert, afhankelijk van het seizoen. De sfeer is huiselijk en eigenzinnig en het is niet te duur – allround; het is anders."

Vind ons waar La Cajita is in Javea

Tal Cual

"Tal Cual is geweldig om iets te drinken met vrienden. Ik vind het lekker omdat het op een rustige locatie midden in de haven van Javea ligt. We spreken af met vrienden voor een biertje en hier brengen ze het altijd met een tapa – het is altijd een verrassing wat voor tapa je krijgt. Tal Cual is een vriendelijke plek. ‘

Vind uit waar Tal Cual is in Javea

Casa de la Pasta

"Ik vind het heerlijk om in de zomer op het buitenterras te zitten. Ze hebben veel verschillende soorten pasta met verschillende sauzen en manieren om het op te dienen. Het is altijd een goede maaltijd met goede bediening."

Vind uit waar Casa de la Pasta is in Javea

Cala Bandida

"Als ik een vrije dag heb of een speciale gelegenheid, ontbijt ik hier graag – het is een prachtige plek met lekker eten".

Vind uit waar Cala Bandida in Javea is

Saona

"Dit restaurant is een beetje anders, met een goede prijs-kwaliteitverhouding van de dag en er hangt een fijne sfeer. Ik eet hier graag en geniet van het uitzicht op zee."

Vind uit waar Saona is in Javea

Nottingham Presa

"Is een typische arbeidersbar waar het eten goedkoop is, de plaats is vrolijk, het is ruim en het maakt niet uit of je het naar je zin hebt en wat lawaai maakt. Het is centraal gelegen en heeft ook een terras."

Vind uit waar Nottingham Presa is in Javea